FAQ items aan het laden...

Glamour fotografie

Wil je licht uitdagende foto’s van jezelf, waarop je naar voren komt als de mooie vrouw of man die je bent? Glamourshots van jou, compleet met hairstyling en visagie en met een optimale belichting die je betoverend afbeelden? Laat mij je verwachtingen overtreffen.

Glamourfotografie in de studio

Bij studioportretten kun je alle omstandigheden precies creëren zoals jij ze wilt hebben. Boudoirfoto’s, met een warme belichting die je huid mooi kleurt, een aantrekkelijke achtergrond, of juist een heel strakke omgeving, waardoor alle aandacht uitgaat naar jou.

Portretfotografie op locatie

Een bijzondere locatie leent zich heel goed voor glamourfotografie. Een veld vol bloemen, een mooie, snelle auto, de duinen of een landhuis… Er zijn mogelijkheden te over! Een zelfgekozen plek om foto’s te nemen, maakt jouw glamourportretten heel ‘eigen’ en uniek.

Goede begeleiding bij glamourfoto’s

Natuurlijk bespreken we vooraf het beeld dat jij in je hoofd hebt. Ik geef professionele suggesties, passend bij dat type foto. Aan mij de taak jouw verwachtingen te overtreffen! Je krijgt voor en tijdens de shoot ook begeleiding en aanwijzingen over kleding en houding. Zo kom je zelfverzekerd en op je best in beeld.

Onze glamour portretfoto’s

Bekijk voorbeelden in de galerie met glamourfotografie van Jos Laarhoven Fotografie. En neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ik vind de foto’s prachtig, nog beter dan de eerste shoot, waaauuuwwwwww! De samenwerking met jou is gewoon geweldig! Ik kan lekker mezelf zijn, geen zorgen, vol vertrouwen, je bent een toppertje! Ik werk graag met je samen. De make-up maakt het ook stukken mooier en eleganter, chiquer en sexyer. Was een goede keus van jou!

Tima (september 2020)

Ik ben zeer tevreden over de shoot die ik bij Jos heb gehad. Hij maakte gebruik van beauty lampen, waardoor de foto’s nog mooier werden. Verder was de samenwerking ook fijn. Jos kon goede aanwijzingen geven als ik even niet wist hoe ik moest poseren.

Cristal Samson (juni 2020)

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Dan vertel ik je graag meer over mijn werkwijze en tarieven.