Tarieven

Portretfotografie (particulier, zakelijk of glamour)

Na de fotoshoot in de studio of op een door jou gekozen locatie krijgen je foto’s eerst een basisbewerking en worden de foto’s in een online galerie geplaatst. Deze is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jij daar toegang toe hebt. Je kiest hieruit jouw vijf favoriete foto’s. Ik zorg voor een volledige bewerking en deze foto’s ontvang je in hoge resolutie.

€ 150,- voor één persoon
€ 100,- per persoon voor visagie en hairstyling (optioneel)
€ 50,- per extra deelnemer aan de fotoshoot
€ 20,- per extra foto

Bekijk voorbeelden van mijn portretfotografie:

  • Particulier
  • Zakelijk
  • Glamour

Voor locaties buiten Haarlem factureer ik € 0,25 per kilometer reiskostenvergoeding. Eventuele (huur)kosten voor een buitenlocatie zijn voor rekening van de opdrachtgever en worden apart in rekening gebracht.

Bruidsfotografie en reportages op maat

Voor opdrachten op maat – zoals een bruidsreportage of eventfotografie – maakt Jos Laarhoven Fotografie een gedetailleerde offerte met een uurtarief van € 75,- exclusief reiskosten. Bekijk voorbeelden van mijn bruidsfotografie en reportages op maat.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Neem contact op met Jos Laarhoven of vul onderstaand formulier in. Je kunt ook direct bellen met 06 – 52 05 84 31. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Jos staat erg open voor jouw ideeën, dat is heel positief. Ik vond het ’n geslaagde shoot en zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s die uiteindelijk kreeg waren top. Voor mij een dikke 10!

Michael Tiedtke

Neem contact op

Wil je meer weten of mijn werkwijze of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.