Over Jos Laarhoven

Jos Laarhoven (1959) hield in de jaren ‘70 zijn eerste camera vast en sindsdien is hij altijd een liefhebber gebleven van fotografie. Professioneel koos hij voor het bedrijfsleven. Jos werkte onder meer langdurig als Manangement Accountant voor BNG Bank. Maar de camera bleef trekken. In 2014 startte hij de beroepsopleiding aan de Fotovakschool. Hij specialiseerde zich in portretfotografie. Hierin ligt zijn hart, zijn passie. Jos laat zich graag inspireren door gerenommeerde fotografen als Maxim Maximov en Peter Coulson.

Jos: ‘Sinds 2019 ben ik lid van Master Photographers Network. Dit is een beroepsorganisatie voor vakfotografen. Het doel is je binnen 2 jaar te kwalificeren tot Brons Master. Daarvoor doorloop je een begeleid traject en gedurende dat traject ontwikkel je je fotografische skills en bereik je als fotograaf een hoger niveau.’

‘Voor mij is het belangrijkste doel van dit kwalificatie-traject om tot een hoger niveau van fotografie te komen. Het proces zelf, met alle tegenslagen en successen maken mij ongetwijfeld tot een betere fotograaf.’

Bekijk de galeries met portretfoto’s in de studio en portretfoto’s op locatie en de bruidsreportages van Jos Laarhoven Fotografie voor een indruk van mijn werk.

Neem contact op met mij of vul onderstaand formulier in. Je kunt ook direct bellen met 06 – 52 05 84 31. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Jos Laarhoven weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren. Het was een heel prettig samenwerking.
Professioneel, ontspannen en vlot: echt een aanrader!

visagiste Beauty_by_suuss

Neem contact op

Wil je meer weten of mijn werkwijze of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.