FAQ items aan het laden...

Particuliere portretfotografie

Een goede portretfoto geeft niet alleen weer hoe je er op je mooist uitziet. De beste portretten laten zien wie je werkelijk bent. Er is heel veel mogelijk. In de studio, of op locatie. Of je nu een professioneel model bent, of gewoon prachtige foto’s van jezelf wilt hebben waar je fantastisch op staat. Samen met jou kijk ik naar het doel waarvoor je de foto’s laat maken en de social media-kanalen waar je ze wilt laten zien. Zo boeken we de beste resultaten.

Portretfotografie in de studio

Bij studioportretten kun je alle omstandigheden precies creëren zoals jij ze wilt hebben. Met een kleurige achtergrond, een logo, of juist een heel rustige omgeving die niet afleidt van jouw persoon.

Portretfotografie op locatie

Foto’s in de omgeving waarin jij jezelf het best in de schijnwerpers zet. In de duinen, op het strand, of op een andere locatie van jouw keuze. Een zelfgekozen plek om foto’s te nemen, maakt jouw portretten heel ‘eigen’ en uniek.

Goede begeleiding bij portetfoto’s

Natuurlijk bespreken we vooraf het beeld dat jij in je hoofd hebt. Ik geef professionele suggesties, passend bij dat type foto. Aan mij de taak jouw verwachtingen te overtreffen! Je krijgt voor en tijdens de shoot ook begeleiding en aanwijzingen over kleding en houding. Zo kom je zelfverzekerd en op je best in beeld.

Onze portretfoto’s

Bekijk voorbeelden in de galerie met portretfotografie van Jos Laarhoven Fotografie. En neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Een super mooie studio met goede faciliteiten. Jos heeft mij goed geholpen en kon mij handige aanwijzingen geven, waardoor ik me al gauw op mijn gemak voelde. Dus ook voor de wat minder ervaren modellen echt een aanrader.

Tirsa Hoek (juni 2020)

Jos Laarhoven weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creëren. Het was een heel prettig samenwerking. Professioneel, ontspannen en vlot: echt een aanrader!

visagiste Beauty_by_suuss (april 2020)

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Dan vertel ik je graag meer over mijn werkwijze en tarieven.