FAQ items aan het laden...

Zakelijke fotografie

Op social media zoals LinkedIn, de bedrijfswebsite en voor een online cv zijn goede profielfoto’s onmisbaar. Bedrijfsfotografie – in tegenstelling tot stockfoto’s – biedt je de kans jouw bedrijf op een unieke manier te laten zien. De juiste sfeer en uitstraling in jouw profielfoto geven je de mogelijkheid jezelf, je medewerkers en je bedrijf zo goed mogelijk te presenteren.

Zakelijke portretfotografie in de studio

Bij studioportretten kun je alle omstandigheden precies creëren zoals jij ze wilt hebben. Met een kleurige achtergrond, een bedrijfslogo, of juist een heel rustige omgeving die niet afleidt van jouw persoon.

Bedrijfsportretten op locatie

Foto’s in de omgeving waarin jij jezelf het best in de schijnwerpers zet. Voor het bedrijfspand, achter je bureau, of samen met je complete team. Een zelfgekozen plek om foto’s te nemen, maakt jouw portretten heel ‘eigen’ en uniek.

Goede begeleiding bij zakelijke portretfoto’s

Natuurlijk bespreken we vooraf het beeld dat jij in je hoofd hebt. Ik geef professionele suggesties, passend bij dat type foto. Aan mij de taak jouw verwachtingen te overtreffen! Je krijgt voor en tijdens de shoot ook begeleiding en aanwijzingen over kleding en houding. Zo blijf je ontspannen en is je uitstraling authentiek en krachtig.

Onze zakelijke portretfoto’s

Bekijk de galerie met voorbeelden van bedrijfsportretten van Jos Laarhoven Fotografie. En neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Wat mij opviel was de fijne, ruime studio. We hebben eerst even zitten kletsen. Goed voor mensen die wat nerveus zijn voor hun eerste keer. Ik vond het ’n geslaagde shoot en zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s die uiteindelijk kreeg waren top. Voor mij een dikke 10!

Michael Tiedtke (mei 2020)

Wil jij ook mooie foto’s van jezelf?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier. Dan vertel ik je graag meer over mijn werkwijze en tarieven.